Hvad er Ghostcam?ghostcamlogo


Ja, hvad er Ghostcam egentligt? Vi får rigtig mange spørgsmål om hvad Ghostcam er, om vi ikke tager folk med på vores hunts, og om det koste noget. Ghostcam er i bund og grund en mulighed, ghosthunting.dk giver vores følgere, til at “komme” med på et hunt, helt gratis.

Ghosthunting.dk tager normalt ikke gæster med på hunt, men det gør vi med Ghostcam, altså ikke sådan fysisk. Man kan sidde hjemme i sin egen stue, og følge med via ghosthunting.dks chat. Vi sender 2 af vores gruppemedlemmer ud på et muligt hjemsøgt sted, hvor de så sender live fra hele natten. Det smarte i det, for dig som ser med, er, at du sidder derhjemme, og kan gå i seng når du vil, spise og drikke når du vil, og skulle det blive for uhyggeligt, ja, så kan du bare slukke.

Vi finder stedet, vi sætter alt udstyret op og vores 2 fantastiske værter guider jer gennem natten. Så det eneste det kræver af dig, er at du har en computer eller mobil, og en internetforbindelse. Så kan du se med. På chatten sidder resten af ghosthunting.dks Gruppemedlemmer klar til at svare på spørgsmål, eller en lille (u)hyggelig snak.

Du kan kende dem på deres BLÅ farve. Vi er så heldige, at vi også har nogle fantastiske moderator, som hjælper med regler og spørgsmål. Du kan kende dem på deres LILLA farve. Så har vi de GRØNNE, de er vip, som man kan være så heldig at blive hvis man gør noget godt, eller siger noget godt, som vores værter mener er en VIP-status værdig, det nemlig værterne, der bestemmer hvem der får en VIP. Som VIP kan man mere end bare en normal bruger som har oprettet sig på chatten, de er forresten GULE. Så har vi gæsterne som bare kommer ind uden at oprette en bruger, de er FERSKEN-farvet.

Så har vi Ghostcam Plus, som er en ekstra player (vindue) som man får ved, at donere 50 kr. eller mere. Som regel består ekstraplayeren af et SLS kamera, altså den der kan vise tændstikmænd. Ghostcam er faktisk som et rigtigt hunt, bortset fra at man ikke er på selve stedet. Man ser det samme og høre også det samme som på et rigtigt hunt.

 


Copyright © 2008 - Ghosthunting.dk. Alle rettigheder reserveret.
Sitemap