SPØGER DET HOS DIG?

 

Spøger det hos dig?

Har du eller andre i hjemmet oplevet noget uforklarligt?

Det kan være du fx har oplevet at høre fodtrin i huset, selvom du var alene hjemme? Mærket uforklarlige temperatur ændringer? Oplevet lugte, der kommer og går uden nogen synlig årsag? Måske har du lagt mærke til, at elektriske genstande tilsyneladende har deres eget liv, som at tv’et tænder og slukker af sig selv og uden nogen grund, eller at nye batterier løber tør på ingen tid?

 

Eller måske har du oplevet, mærket, hørt eller set andre fænomener, som du ikke kan finde en logisk forklaring på?

Disse fænomener kan skyldes tilstedeværelsen af åndelig aktivitet og det er her, vi kommer ind i billedet.


Vi bag ghosthunting.dk tager nemlig gerne ud til hele landet med vores udstyr, og undersøger alt lige fra slotte og herregårde til forladte bygninger og private hjem, for åndelig aktivitet.
Måske kan vi gennem vores undersøgelse hjælpe dig med at finde en forklaring på de ting du oplever – alternativt kommer vi måske frem til en helt naturlig forklaring.

Derfor er vi meget interesserede i at høre fra folk, som oplever noget de ikke kan forklare i deres hjem, eller som har haft uforklarlige oplevelser andre steder. Du kan skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at gøre os opmærksomme på steder der angiveligt skulle have aktivitet, eller hvis du/I personligt ønsker at få os ud på et besøg.

- Vi tager som sagt ud til hele landet.

- Vi oplyser selvfølgelig hverken navn eller adresse på folk der ikke ønsker dette oplyst.

- OBS! Vi fjerner IKKE spøgelser eller "renser huse", men har kontakter dertil!


Copyright © 2008 - Ghosthunting.dk. Alle rettigheder reserveret.
Sitemap